Şimşek'te taşlar yerinden oynadı

Giresunspor yenilgisi sonrası Adana Demirspor'da taşlar yerinden oynadı. Kulüpte adeta deprem etkisi yaratan kararlar alındı.

Giresunspor yenilgisi sonrası Adana Demirspor'da taşlar yerinden oynadı. Kulüpte adeta deprem etkisi yaratan kararlar alındı. Yenilgi sonrası Teknik Direktör Ümit Özat,  yaptığı açıklamada, üzerine düşeceğini açıklamasının ardından Başkan Murat Sancak sosyal medya hesabından Özat'ın istifasını kabul ettiğini açıkladı.

Sancak, ardından Trabzonspor ile yaapılacak Ziraat Türkiye Kupası maçında takımın başında Cüneyt Dumlupınar'ın olacağını başarılı olursa devam edileceğini duyurdu.

Futbolculardan Erkan Zengin ile Volkan Şen'den kendilerine kuliü bulmaları istenirken, Metin Korkmaz'ın takımla herhangi bir ilişkisinin kalmadığı sadece yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacağı  belirtildi.

Sportif direktörlüğüne tek yetkili olarak altyapı koordinatörü Gökhan Göktürk atandı.

Altyapı koordinatörlüğüne de İtalya Milano Üniversitesi mezunu Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir’de stajını yapan Son 6 aydır alt yapıda İdari Menajer olarak görev alan Ömer Anaydın getirildi.