Şimşek'te transfer harekatı

Ligin ilk yarısını istediği yerde kapatamayan Adana Demirspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın isteği doğrultusunda transfer harekatı başlıyor. Ara transfer döneminde kadroya en az 6 futbolcunun takviye edilmesi planlandı.

- Ligin ilk yarısını istediği yerde kapatamayan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın isteği doğrultusunda transfer harekatı başlıyor.  Ara transfer döneminde kadroya en az 6 futbolcunun takviye edilmesi planlandı.

Mavi-lacivertli futbolcular devre arası tatili yaparken Teknik Direktör Yılmaz Vural ve yöneticiler, ara transferde almayı düşündükleri futbolcularla görüşmelerini hummalı bir şekilde sürdürüyor. Yönetimin Vural’ın isteği doğrultusunda Belçika’da 2 yabancı futbolcuyla anlaştığı belirtilirken, Volkan Şen, Alanyaspor’dan Kaan, Konyaspor’dan Vedat Bora ve Selim, Akhisar’dan Bilal ile temasların sürdüğü öğrenildi.

Anlaşma sağlanır sağlanmaz futbolculara imza attırılacağı ve yeni transferlerin 1 Ocak’taki hazırlık kampına yetiştirilmesinin hedeflendiği kaydedildi.

9 FUTBOLCU KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Bu arada, Teknik Direktör Vural’ın kadroda düşünmediği Rüştü, Erdal, Batuhan, Kage, Emre Nefiz, Hakan Bilgiç, Orkun Çınar, İsmail ve Orhan Taşdelen ile yolların ayrılacağı öğrenildi.