Şimşek telafi edecek

TFF 1. Lig 9. hafta erteleme maçında deplasmanda İstanbulspor'a 3-1 yenilen Adana Demirspor, bu akşam sahasında yapacağı Menemenspor maçında galip gelerek İstanbulspor karşısında alınan yenilgiyi telafi ettirmek için sahaya çıkacak.

TFF 1. Lig 9. hafta erteleme maçında deplasmanda İstanbulspor’a 3-1 yenilen Adana Demirspor, bu akşam sahasında yapacağı Menemenspor maçında galip gelerek İstanbulspor karşısında alınan yenilgiyi telafi ettirmek için sahaya çıkacak.

Mavi-lacivertliler, Menemenspor maçı hazırlıklarını dün Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Bir saati aşkın süren antrenmanda Menemenspor maçının taktiği üzerinde duruldu.

Dumlupınar, futbolcularından Menemenspor karşısında 3 puan alarak İstanbulspor yenilgisini unutturmalarını ve zirve yürüyüşüne devam etmelerini istedi.

Hazırlıklarını tamamlayan mavi-lacivertliler, ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

2 FUTBOLCUYA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Bu arada, golcü Mehmet Akyüz ile 2005 doğumlu Milli oyuncularından Sergen Batın Kiradi antrenman sonrası doğum günlerini teknik heyet ve takım arkadaşları ile birlikte kutladı.

HAKEM ÇAĞDAŞ ALTAY

Öte yanda, 5 Ocak Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Çağdaş Altay yönetecek. Yardımcılıklarını da Gökhan Memişoğlu ile Uygar Bebek yapacak.