Şimşek telafi peşinde

Adana Demirspor, geçen hafta sahasında Ümraniyespor karşısında kaybettiği puanları Eskişehirspor'u yenerek telafi etmek ve taraftarlarla barışmak için sahaya çıkacak. Mavi-lacivertliler, 3 puan alarak az olan play-off umutlarını bir nebze de olsa yeşertmek isteyecek.

Adana Demirspor, geçen hafta sahasında Ümraniyespor karşısında kaybettiği puanları Eskişehirspor’u yenerek telafi etmek ve taraftarlarla barışmak için sahaya çıkacak. Mavi-lacivertliler, 3 puan alarak az olan play-off umutlarını bir nebze de olsa yeşertmek isteyecek.

Dün geldiği Eskişehir’de kampa giren mavi-lacivertliler, maç saatini bekliyor. Teknik Direktör Engin İpekoğlu,  zirveye oynayan Eskişehir’in zorlu bir rakip olduğunu, ancak ligde yenemeyecekleri takımın olmadığını belirterek, kendi sahalarında kaybettikleri puanları deplasmanda almak arzusunda olduklarını söyledi.

Eskişehir Yeni Stadyumda saat 18.30’da başlayacak maçı Koray Gençerler yönetecek. Gençerler’in yardımcılıklarını Cumhur Altay ile Bahtiyar Birinci, yapacak.