Şimşek'ten iddialı başlangıç

TFF 1. Lig'de 5 haftadır galibiyete hasret kalan Adana Demirspor Cuma günü sahasında yapacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı.

TFF 1. Lig’de 5 haftadır galibiyete hasret kalan Adana Demirspor Cuma günü sahasında yapacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Deplasman’daki Akhisarspor maçı sonrası bir gün izin yapan mavi-lacivertliler ardından kendi tesislerinde toplanarak Cuma günü yapacakları Eskişehirspor maçı hazırlıklarının startını verdi. Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretindeki antrenman yaklaşık bir saat sürdü.

Antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan Tütüneker, 5 haftalık galibiyet hasretlerine Eskşehir maçında son vermelerini istedi.

USLU’DAN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Bu arada, Akhisarspor karşılaşmasının 9.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Mehmet Uslu, sosyal medya hesabından sakatlığı ile ilgili açıklama yaptı. Uslu, "Akhisarspor ile oynadığımız müsabakada talihsiz bir adale sakatlığı yaşadım. Kısa zaman içinde inşaallah cok daha sağlam bir şekilde sahalara döneceğim. Bunda da bir hayır vardır rabbim kimseye sakatlık vermesin. Arayan soran herkesten Allah razı olsun’’ dedi.