Şimşek transfere hız verdi

Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor, dış transfere yeniden hız verdi. İki gün önce eski kalecisi Emrullah'a imza attıran mavi-lacivertlilerin Volkan Şen'le de anlaştıkları öğrenildi.

Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor, dış transfere yeniden hız verdi. İki gün önce eski kalecisi Emrullah’a imza attıran mavi-lacivertlilerin Volkan Şen’le de anlaştıkları öğrenildi.

Bolu’da hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor dün akşam saatlerinde Azerbaycan Ligi takımlarından Zire FK ile karşı karşıya geldi. Mavi-lacivertliler bir yandan hazırlıklarını sürdürürken teknik kadronun talebi doğrultusunda kısa bir sessizliğin ardından dış transfere hız verdi.

İki gün önce geçtiğimiz yıllarda takımda forma giyen ve geçen sezon Gençlerbirliği takımında Süper Lige yükselme sevincini yaşayan tecrübeli kaleci Emrullah Şalk ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren yöneticiler Volkan Şen ile prensipte anlaştı. Daha önce Bursaspor, Trabzonspor ve Fenerbahçe formalarını giyen Volkan Şen, geçen sezon Konyaspor’da oynamıştı.