Şimşek uğurlandı

Adana'daki birinci etap hazırlıklarını Cuma günü tamamlayan Adana Demirsporlu futbolcular 2 günlük iznin ardından dün tesislerden kalabalık bir taraftar topluluğu tarafından ''şampiyonluk istiyoruz'' tezahüratlarıyla Bolu'ya uğurlandı.

- Adana’daki birinci etap hazırlıklarını Cuma günü tamamlayan Adana Demirsporlu futbolcular 2 günlük iznin ardından dün tesislerden kalabalık bir taraftar topluluğu tarafından ‘’şampiyonluk istiyoruz’’ tezahüratlarıyla Bolu’ya uğurlandı

Mavi-lacivertli futbolcular 2 günlük iznin ardından dün öğle saatlerinde tesislerde toplandı. Teknik Direktör Ümit Özat, tesislerde toplanan futbolcularla Bolu’ya hareket etmeden kısa bir toplantı yaptı. Özat, Bolu’daki ikinci etap kampta daha çok taktik çalışmalar üzerinde duracaklarını ve 6 hazırlık maçı yapacaklarını bildirdi.

Bu arada, taraftarlarda takımı uğurlamak için tesislere geldiler. Başkan Murat Sancak, Teknik Direktör Ümit Özat ve futbolcular lehinde tezahüratlar yaparak sevgi gösterisinde bulundular. Taraftarlar futbolcuları ‘’şampiyonluk istiyoruz’’ tezahüratlarıyla Bolu’ya uğurladı.