ŞİMŞEK YOLUNA DEVAM ETMEK İSTİYOR

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da yarın İzmir deplasmanında Altınordu ile yapılacak maçın hazırlıkları tamamlandı. Mavi-lacivertliler, deplasmandan 3 puanla dönerek yoluna emin adımlarla devam etme amacında.Mavi-lacivertliler bugün İzmir'e hareket edecek.

Geçen hafta sahasında karşılaştığı Büyükeşhir Gaziantepspor’u 4-1 gibi farklı skorla yenerek çıkışa geçen Adana Demirspor’da Altınordu maçı hazırlıkları neşe içerisinde devam ediyor. Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Aytaç Durak Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmıyor.

Futbolcular, Teknik Direktör İpekoğlu’nun kendilerinden yapmalarını istediği hareketleri yerine getirebilmek için büyük çaba harcıyorlar. Antrenmanları izleyen yöneticiler, futbolcuların istekli ve moralli hallerinden bir hayli memnun kalırken play-off’a kalmaları için hiçbir nedenin olmadığını söylüyorlar.

İpekoğlu da futbolcularına Altınordu’nun ligin genç ve dinamik ekiplerinden biri olduğunu söyleyerek, karşılaşmada hata yapmamalarını istedi.  İpekoğlu, zorlu karşılaşmayı kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.