Şimşekte kongre kararı alınıyor

TFF 1. Lig de hedeflerinden bir bir uzaklaşan ve yeni sezon hazırlıklarına başlanan Adana Demirspor da Başkan Sedat Sözlü'nün Cumartesi günü yapılacak Bandırmaspor maçı sonrası kongre kararı alması ve tarihini açıklaması bekleniyor.

TFF 1. Lig de hedeflerinden bir bir uzaklaşan ve yeni sezon hazırlıklarına başlanan Adana Demirspor da Başkan Sedat Sözlü’nün Cumartesi günü yapılacak Bandırmaspor maçı sonrası kongre kararı alması ve tarihini açıklaması bekleniyor.

İzmir deplasmanında Göztepe karşısında alınan 3-2’lik yenilginin ardından Adana Demirspor’da sular ısınıyor. Camia gelecek sezon güçlü bir yönetim ve kadro oluşturulması için ellerin çabuk tutulmasını istiyor.  Başkan Sedat Sözlü’nün,  geçtiğimiz aylarda yaptığı  ‘’sezon sonunda bırakacağım’’ yönündeki açıklamasının ardından camia kongre kararını ne zaman alınacağı yönündeki karara  kilitlendi.

Başkan Sözlü ve yönetiminin 29 Nisan Cumartesi günü yapılacak Bandırmaspor maçının ardından toplanarak kongre kararı alıp, tarihini belirleyeceği öğrenildi.

-BANDIRMA HAZIRLIKLARI BAŞLADI-

Bu arada, mavi-lacivertliler Bandırmaspor maçı hazırlıklarının startını Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde verdi. Aytaç Durak Tesisleri’ndeki antrenmanlarda Gözytepe yenilgisinin ardından hedeften uzaklaşan futbolcuların morallerinin bozuk olduğu öğrenildi.