''Sıra numaram 13 oylarınızı bekliyorum''

CHP’den Çukurova Belediyesi Meclis üyeliğine aday adayı olan Psikolog Derya Genç, Cumartesi günü yapılacak olan temayül yoklamasında üyelerden destek istedi. 

Genç, CHP üyelerine yönelik yaptığı bası açıklamasında şunları kaydetti:

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Değerli Üyeleri, Sosyal belediyecilik ilke ve değerlerine uygun olarak: insana saygılı, çevreye duyarlı, hayvan dostu, kadınların eşitlik mücadelesinin bir parçası olarak genç bir bakış açısıyla Çukurova için çalışmayı hedefliyorum.

Bu amaçla siz değerli büyüklerimin, genç kardeşlerimin ve yol arkadaşlarımın desteğine ihtiyacım var.  Temayül yoklamasında sıra numaram 13. Değerli desteklerinizi benden esirgemeyeceğinize inancıyla, Saygı ve sevgilerimle...''

DERYA GENÇ’İN BİYOGRAFİSİ

1 Kasım 1993 tarihinde Adana'da doğdum. Esnaflıktan emekli, Erzincan ve Kahramanmaraş kökenli bir ailenin tek çocuğuyum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Adana'da tamamladım. Psikoloji eğitimimi Bursa Uludağ Üniversitesinde aldım. Lisans eğitimimin son yılını İtalya'da okuyarak mezun oldum. Amerika'da İngilizce dil eğitimi aldım.

Öğrencilik ve çalışma hayatım boyunca toplum yararına olan birçok projede yer aldım. Toplum Gönüllüleri Vakfı ile köy okulundaki çocukların ihtiyaçlarını karşılamak üzere kampanyalar geliştirdim. Unicef projesiyle deprem bölgesinde psikolog olarak çalıştım.

Çukurova İlçe Delegesi ve Okul Bilişim Sorumlusu olarak partide görev aldım. İl Kadın Kollarının mahalle çalışmalarında yer aldım

CHP meclis üyesi