Şirin Ailesi CHP'lileri ağırladı

Şirin Oteli Sahibi ve eski Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerinden olan İbrahim Şirin ile evlatları CHP'nin Adana Milletvekili ile belediye başkanlarını otelde ağırladı.

Şirin Oteli Sahibi ve eski Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerinden olan İbrahim Şirin ile evlatları CHP’nin Adana Milletvekili ile belediye başkanlarını otelde ağırladı.

Yemeğe Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut, Burhanettin Bulut ve Müzeyyen Şevkin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ile İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse icabet eder iken Şirin Ailesi adına İbrahim Şirin ile evlatları Bayram, Halil İbrahim ve Ferhat Şirin katıldılar.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülke ekonomisini ayağa kaldıracak ekonomik tedbirlere yönelik görüş alış verişinin gerçekleştiği yemekte Adana siyaseti de ağırlıklı konu olarak değerlendirmeye alındı. Ev sahipliğini yapan İbrahim Şirin, ‘CHP’nin kıymetli değerlerini otelimizde ağırlamaktan onur duyduk. Halkın zor günlerden geçerek ekonomik olarak bütün değer yargılarını ayağa kaldırıp yeniden güçlü bir Adana ve güçlü bir Türkiye için görüyorum ki tüm CHP’liler seferber olmuşlar. Bundan da gurur duydum’ dedi.

Yemekte son siyasi gelişmeler de değerlendirilir iken yerel politikada CHP’nin kazanımlarının artırılması yönünde daha olumlu çalışmaların neler olabileceği yönünde de fikir alışverişinde bulunuldu.