Skal International Çukurova üyeleri bir araya geldi

Uluslararası Profesyonel Turizm Liderleri Derneği'nin (Skal International) Çukurova Kulübü tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen öğle yemeği Masel Otel'de üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte, Katar Havayolları İstanbul İstasyon Müdürü Tulin Anja Karakaya sunum yaptı.

Uluslararası Profesyonel Turizm Liderleri Derneği’nin (Skal International) Çukurova Kulübü tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen öğle yemeği Masel Otel’de üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte, Katar Havayolları İstanbul İstasyon Müdürü Tulin Anja Karakaya sunum yaptı.

Skal International Çukurova Yönetim Kurulu Başkanı Meltem Özdemir, yönetim kurulu üyeleri Burak Seçkin, Gökhan Kardeş, Durdu Bircan, Soner Bacaksız ve kulüp üyelerinin katılımı ile düzenlenen öğlen yemeği Masel Otel Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Televi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Meltem Özdemir’in konuşmasıyla başlayan etkinlik daha sonra Katar Havayolları İstanbul İstasyon Müdürü Tulin Anja Karakaya’nın sunumuyla devam etti. Karakaya, Adana’dan DOHA’ya haftada 3 gün uçuş gerçekleştirdiklerini, 4 Nisan’dan itibaren de Hatay’dan DOHA’ya uçuş başlatacaklarını ifade etti.

Sunumun ardından etkinliğe katılan SKAL üyeleri arasında Katar Havayoları tarafından hediye uçak bileti çekilişi yapıldı. Çekiliş sonunda SKAL Yönetim Kurulu üyesi Burak Seçkin Adana çıkışlı 2 kişilik çift yön hediye bilet kazandı.