''Şoför esnafının sıkıntılarını çözmek için mücadele edeceğim''

Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na aday olan Murat Erkoç, taksicilerle bir araya geldi. Aylardır birçok taksi durağını ve taksicileri bizzat ziyaret eden Erkoç, şoför esnafının sıkıntılarını çözmek için mücadele edeceğini söyledi.

En son Baraj Yolu’nda durak sahipleri ve taksicilerle bir araya gelen Şoförler Odası Başkan adayı Murat Erkoç esnafın  isteklerini, sıkıntılarını dinleyip bir yandan da notlarını aldı.Kendi projelerinden bahseden Erkoç başkan adaylığı ile ilgili yapacağı projeleri taksicilerle paylaştı. Yapılan toplantıda bir çok taksici söz alarak başkan adayına taleplerini ilettiler.

Taksiciler, başkan adayı Erkoç’a, “İlk defa muhatap alınıyoruz Bu anlamda Adana esnafı olarak sıkıntılarının bir önce çözümlenmesi için artık zaman harekete geçme zamanıdır” diyerek, taksici ve kamyoncuların yıllardır sahip çıkılmaması nedeniyle zor şartlar içerisinde ayakta durma mücadelesi verdiğini, siftah yapmadan evine dönmek zorunda kaldığını ifade ettiler.

Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Murat Erkoç bu durumun bir an önce bitmesi için elinden gelen bütün çabayı göstereceğinin sözünü verdi. Erkoç, “Dolmuşçular, servisçiler, minübüsçüler kendi haklarınını nasıl savunuyorlarsa, gelin biz de taksiciler olarak birlikte hareket edelim. Sorun ve sıkıntılarımızı ancak böyle aşabiliriz. Ben oturduğum yerden başkanlık yapmayacağım. Şoförlerin sorunlarını yerinde tespit edip, sıkıntılara çözüm bulacağım” dedi.