Sokak lambalarını kim söndürecek?

Adana'nın Feke İlçesi'nde son 10 gündür sokak lambalarının boş yere yandığı belirtiliyor. Konu hakkında vatandaşların elektrik idaresine durumu ihbar etmesine karşın gün boyunca lambaların yandığı kaydedildi.

Adana’nın Feke İlçesi’nde son 10 gündür sokak lambalarının boş yere yandığı belirtiliyor. Konu hakkında vatandaşların elektrik idaresine durumu ihbar etmesine karşın gün boyunca lambaların yandığı kaydedildi.

186’YI ARIYORUZ ÇÖZÜM YOK!

Sokak lambalarında yanan elektriğin vatandaşlara yansıtılan elektrik faturalarına dahil edilmesinden kaynaklanan rahatsızlıkların ön plana çıktığı Feke’de yaklaşık 10 gündür lambaları gündüzleri yanmaması adına söndürecek bir yetkilinin ortaya çıkmaması da çok konuşulmaya başlanıldı. 186’yı arayarak bildirmelerine karşın sokak lambalarının yanmaya devam etmesi halkı rahatsız ediyor.

TEDAŞ DÖNEMİ DAHA İYİYDİ!
Öte yandan aşırı kar yağışları nedeniyle elektrik direklerinin devrildiğine işaret eden Fekeliler, ‘yaşanmış kötü hava koşullarının olumsuzluğu bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Elektrik direklerinin eski ve çürümüş olması nedeniyle devrildiğini idareye ilettik. İdare kısa zamanda bu direkleri yenileseler elektriksiz olan köylerimize elektrik gelmiş olacak. Bahar aylarında bu sıkıntıyı idareye çok bildirdik. Lakin kimse bizim sıkıntımızı dikkate alıp gereğini yapmadı. Elektrik idaresinin özelleştirilmesi hiç iyi olmadı. TEDAŞ döneminde uygulamalar daha iyiydi ve kısa zamanda müdahale oluyordu. Siyasi kişileri de devreye koymamıza rağmen sorunlarımız çözülmüyor’ diyerek görüşlerini dile getirdiler.