Son deplasmana gece gittiler

Spor Toto 1. Lig'de yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Turuncu-beyazlılar, sezonun son deplasman maçı için gece geç saatlerde karayoluyla Eskişehir'e gitti.

Spor Toto 1. Lig’de yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Turuncu-beyazlılar, sezonun son deplasman maçı için gece geç saatlerde karayoluyla Eskişehir’e gitti.

Turuncu-beyazlıların dün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın, nezaretinde gerçekleştirdiği antrenman bir saati aşkın sürdür. Eskişehirspor maçının taktiğini çalışan futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Adana’daki hazırlıklarını tamamlayan turuncu-beyazlı, sezonun son deplasmanına karayoluyla gece yolculuğu yaparak gittiler.

HAKEM SARPER BARIŞ

Bu arada, TFF Merkez Hakem Komitesi maçın hakemini açıkladı. Buna göre karşılaşmayı Sarper Barış yönetecek. Yardımcılıklarını da Murat Ergin Gözütok ile Abdullah Uğur Sarı yapacak.