Soner Çetin, 19 Mayıs'ta motosikletiyle tur attı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Çukurova Belediyesi tarafından ‘Motosikletli, Bisikletli ve Bayraklı Gösteri’ düzenlendi. Gösteri kortejinin en önünde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin motosikletiyle yer alarak, şehir turu boyunca vatandaşları selamladı.

19 Mayıs

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çukurova Belediyesi’nce gerçekleştirilen motosikletli-bisikletli gösteriyle kutlandı. 
Çukurova Belediyesi önünde toplanan 70’i aşkın motosikletli ve 100’den fazla bisikletli 10. Yıl Marşı eşliğinde saat 17.30’da harekete geçti. Türmenbaşı, Turgut Özal ve Kenan Evren bulvarları güzergahında ilerleyen göstericilerin elindeki Türk bayrakları dikkati çekerken, bisikletlilerin giydiği Atatürk-Türk Bayraklı tişörtler de ilgiyle karşılandı.

BAŞKAN SONER ÇETİN MOTOSİKLET KULLANDI

Farklı motosiklet ve bisiklet gruplarının bir araya geldiği kortejin en önünde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in motosikletiyle yer alması vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü ve alkışlarla karşılandı. Yol boyunca “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” anonsu yapılan etkinlik, yaklaşık bir saat sürdü. Etkinlik, başladığı Çukurova Belediyesi önünde noktalanırken, eski Başbakan Yardımcısı ve  eski CHP Milletvekili Murat Karayalçın da, gençleri kutladı ve birlikte fotoğraf çektirdi.