Soner Çetin, başarılı sporcularla bir araya geldi

Spora ve sporcuya verdiği destekle kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hokeyden atletizme kadar sporun çeşitli alanlarında, Türkiye geneli başarılar elde eden Çukurova Akşemsettin Ortaokulu öğrenci ve eğitimcileri ile bir araya geldi.

Spora ve sporcuya verdiği destekle kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hokeyden atletizme kadar sporun çeşitli alanlarında, Türkiye geneli başarılar elde eden Çukurova Akşemsettin Ortaokulu öğrenci ve eğitimcileri ile bir araya geldi. Çocukların ve eğitimcilerin verdiği destek nedeniyle teşekkür ettiği Çetin, “Adana’mızın özellikle de Çukurova ilçemizin bir okulunun başarılı çalışmalara imza atması benim için gurur verici. Başarı ancak çalışmakla olur. Çalışmaktan hiç vazgeçmeyin” dedi.

 

O OKULDA İLK VURUŞU BAŞKAN ÇETİN YAPMIŞTI

Spora ve sporcuya verdiği destekle takdir toplayan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sporun çeşitli alanlarında birçok başarıya imza atmış Akşemsettin Ortaokulu öğrenci ve eğitimcileri ile bir araya geldi. Hokeyden atletizme kadar sporun çeşitli alanlarında Türkiye geneli başarılar elde eden Çukurova Akşemsettin Ortaokulu öğrenci ve eğitimcileri, kendilerine destek olan Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Okul Müdürü Sinan Kızartıcı, 3 yıl önce Akşemsettin Ortaokulu’nda ilk vuruşu  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in yaptığını hatırlatarak, “Okula geldiğiniz zaman çim hokey pek bilinmiyordu. Okulda ilk vuruşu siz yapmıştınız. Şu an çim hokeyinde kızlarımız Türkiye 2’ncisi iken, erkekler Türkiye 3’ncüsü. Çim hokeyinde bize alan tahsisi de yaptınız. Çocuklarımız belediyenin sahasını kullanıyorlar. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı okulum ve öğrencilerim adına size çok teşekkür ederim” dedi.

 

“ÇALIŞMAKTAN HİÇ VAZGEÇMEYİN”

Kendisine minyatür çim hokeyi sopası hediye eden çocuklara kazandıkları madalyaları takan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çocukları tebrik ederek tavsiyelerde bulundu. Kendisinin de sporcu olduğunu ve ilkokuldan sonra voleybol oynayarak spor hayatına atıldığını ifade eden Çetin, “Çok güzel başarılara imza atmışsınız. Adana’mızın özellikle de Çukurova ilçemizin bir okulunun başarılı çalışmalara imza atması benim için gurur verici. Sporda başarılı olan çocuklar, muhakkak derslerinde, üniversite sınavında ve hayatta da başarılı oluyorlar. Sizlerden hep aynı başarıları bekliyoruz. Başarı ancak çalışmakla olur. Çalışmaktan hiç vazgeçmeyin” diye konuştu.