Soner Çetin'den işçilere teşekkür

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin; park bahçeler, temizlik ve yol müdürlüğü işçileri ile öğle yemeğinde bir araya gelerek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yeni dönemde sıfır sorunlu bir Çukurova hedeflediklerini belirten Başkan Soner Çetin, işçilerden yeni dönemde biraz daha özverili çalışmalarını istedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde park bahçeler, temizlik ve yol müdürlüğü işçileriyle toplantı yapan Başkan Çetin önce işçilerle öğle yemeği yedi. Ardından işçilere hitap eden Başkan Soner Çetin, “Şimdiye kadar, özveriyle görevinizi yaptığınızı biliyorum. Ama biz, sıfır sorunlu bir Çukurova hedefiyle yola çıktık. Yeni dönemde, biraz daha özveri bekliyorum” dedi.

Başkan Çetin, geçen dönemde 6 kez en başarılı belediye başkanı seçildiğini hatırlatarak, bunda işçilerin görevini en iyi şekilde yapmasının büyük etkisi olduğunu vurguladı.

SİZİN KEFİLİNİZ BENİM

Bundan sonra, daha fazla sahada olacağını ve sık sık işçilerle bir araya geleceğini belirten Başkan Çetin, “Bu bir ekip işidir. İnşallah önümüzdeki 5 yılı daha başarılı şekilde tamamlayacağız. Siz çalışın sizin kefiliniz ve referansınız benim. Ne sıkıntınız olursa ben yanınızda olacağım. Saha ekiplerini daha da güçlendireceğiz ve işinizi en iyi şekilde yapmanız için tüm koşulları oluşturacağız” dedi.