Soner Çetin, Şanlıurfalı hemşehrileri ile buluştu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Etkinlikte derneğin eski başkanlarından Şirin Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şirin'e onursal başkanlık unvanı verildi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Etkinlikte derneğin eski başkanlarından Şirin Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şirin’e onursal başkanlık unvanı verildi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Şanlıurfalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Çetin ziyaret sırasında Dernek Başkanı Halil Aslan ve eski başkanlardan İbrahim Şahin tarafından karşılandı. Çiğ köftenin ikram edildiği etkinlikte Çetin, hemşehrileri ile sohbet etti. Başkan Çetin, hemşehrilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sırasında Soner Çetin, derneğe üyeliği de yapıldı

Bu arada, etkinlik sırasında Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Halil Aslan, yönetim kurulu kararının aldığı bir kararla Şirin Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şirin’e onursal başkanlık unvanı verdiklerini söyledi.

Aslan, hazırladıkları onursal başkanlık belgesini İbrahim Şirin’e takdim etti. İbrahim Şirin, geçtiğimiz dönemlerde başkanlığını yaptığı dernek tarafından onursal başkanlığa layık görülmesinden dolayı mutlu olduğunu söylerken, Başkan Halil Aslan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.