Songül Karlı'dan Adana'da Muhteşem Konser

Ünlü türkücü Songül Karlı yılbaşı gecesi sahne aldığı Şirin Park otel’de Adanalılara unutulmaz gece yaşattı.

Güzelliği ve derin dekolteli kırmızı kıyafetiyle dikkat çeken Karlı, aynı sahneyi meslektaşı Mücahit Kaya ile paylaştı. Yine misafirler düzenlenen partide sahneye çıkan oryantalin kıvrak danslarıyla eğlendi.


Aileler gecenin geç saatlerine kadar eğlenirken yanlarında getirdikleri çocukları da Adana’nın tanınmış Palyaçosu Naci tarafından hoş vakit geçirdi.


Özellikle Songül Karlı canlı söylediği birbirinden güzel türküleriyle misafirlerini gecenin geç saatlerine kadar coşturdu. Songül Karlı, eski yıla veda ederken yeni yıla Adana’da sevenleriyle girmenin mutluğunu yaşadı ve sahnede yaklaşık 2 saat kaldı. Öte yandan ünlü sanatçı Songül Karlı organizatörlere ve otel sahibi Şirin kardeşlere teşekkür ederken en kısa zamanda tekrar Adana’ya geleceğini söyledi. Karlı, sahne sonrası gece yarısı soluğu şırdancı da aldı.

SAHNEDE EVLENME TEKLİFİNDE BULUNDU

Bu arada Şirin park otel’deki muhteşem eğlence sırasında birde ilginç bir evlenme teklifi yaşandı. Soner Çatık isimli genç, uzun süredir kız arkadaşı olan Sevgi Özkanlı’ya pist ortasında evlenme teklifinde bulundu. Teklif karşısında önce şaşıran sonra ağlamaklı olan genç kız, hiç beklemediği bu ilginç teklifi geri çevirmedi ve erkek arkadaşına sarılarak birlikte dans ettiler. Bu sahneyi gören izleyenlerde çılgın aşıkları uzun süre alkışlayarak mutluluk temennisinde bulundular. Genç çiftler, düğünlerini yine Şirin Park otelde yapmaya karar verdi.