Sönmez, CHP'den Seyhan aday adayı

Adana, Çukurova ve Türkiye iş dünyasının önemli ismi Süleyman Sönmez, CHP Seyhan Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Sönmez, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

İş dünyasında 20 yıldır edindiği tecrübesini doğduğu ve büyüdüğü Seyhan'a aktarmak üzere yola çıkan Süleyman Sönmez, “Adana için, Seyhan için, bölgemizin gelişimi için elimi taşın altına koyuyorum. Bu dönem herhangi bir dönem değil bu nedenle sorumluluk duygusuyla hareket ederek hemşehrilerime güzel ve örnek bir belediyecilik modeli çizmek istiyorum” dedi.

İş dünyasındaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Süleyman Sönmez, “Seyhanlı'nın girişimci ve risk alabilen, genişlemeyi değil gelişimi esas alan kişilerle birlikte omuz omuza yürüyeceğine inanıyorum. Seyhan'ı hemşehrilerimle birlikte ulusal ve uluslararası alanda üst sıralara çıkarmak istiyorum” diye konuştu.

20 yıldan bu yana çeşitli sivil toplum örgütlerinde, çağdaş, modern bir Adana için projeler üreten, hayata geçen projelerin her aşamasında yer alan Süleyman Sönmez, şimdi bu deneyimlerini, bilgi ve birikimini, doğduğu, büyüdüğü Seyhan için kullanmak istiyor. Türkiye'nin 50'ye yakın kentinden daha büyük konumdaki Seyhan'a sürdürülebilir ve kalıcı hizmet sunmanın kararlılığında olan Süleyman Sönmez, çıktığı bu güzel yolda Seyhanlı hemşehrileriyle birlikte yürümek istiyor.

“ZAFERDE SİZİN DE PAYINIZ OLSUN”

Doğduğu Yalmanlı Köyü’nden, sokaklarında top koşturduğu Havuzlubahçe’den, Akkapı’dan, gençliğinin en güzel günlerini yaşadığı Gazipaşa Bulvarı’ndan, Sun Sineması Sokağı’ndan arkadaşlarına, evlenip yerleştiği Kurtuluş Mahallesi’nden komşularına, Ziyapaşa Bulvarı’nda bir bardak sıcak çay içerken selamlaştığı, hal hatır sorduğu dostlarına, 5 Ocak Stadı’nda Adanaspor için, Adana Demirspor için birlikte tezahürat yaptığı tribün arkadaşlarına, kardeşlerine seslenen Süleyman Sönmez, şunları söyledi:

“Birçoğunuz beni tanırsınız. Çünkü, bazılarınız ile çocukluğum, bazılarınız ile gençliğim birlikte geçti. Bazılarınız ile iş yaşamının, sosyal hayatın birçok kavşağında yollarımız kesişti. Kol kola girdik, sırt sırta verdik, en zorlu yolları birlikte yürüdük. Bazılarınızla ise yeni tanışacak, belki de hayatımızın bundan sonrasında Adana için, Seyhan için çalışacak, birlikte güzel yarınların temellerin atacağız. İçinizden, sizden biriyim. Doğup büyüdüğüm ve yaşadığım Seyhan’ın sorunlarını da, çözümlerini de çok iyi biliyorum. Çünkü bugüne kadar her günüm, bu sorunların içinde yaşayarak, bu sorunlara çözüm arayarak geçti. Seyhanlı kardeşlerimin yoğun isteği, partimin beni onurlandıran teveccühü ve Adana’nın hemen her kesiminden gelen içten destek ile CHP Seyhan Belediye Başkanlığı’na aday adayı olarak, elimi taşın altına koymaya karar verdim.Gelin birlik olalım, işi kolay kılalım ve Seyhan’ı hak ettiği çağdaş, örnek kent yapmak için çalışmaya başlayalım. Ben hazırım, Seyhan hazır, partim hazır. Siz de gelin, bu zaferde payınız olsun.”