Sönmez: “Oylarınız Seyhan’ın geleceğine yön verecek”

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, Şakirpaşa Birlik Cemevi temsilcileriyle görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanı (TÜRKONFED)Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Sönmez, çağdaş ve gelişmiş bir Seyhan için çıktığı yolda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

Seyhan’ı mahalle mahalle, sokak sokak dolaşan Süleyman Sönmez,  gittiği her yerde vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Doğup büyüdüğü Seyhan’ı, sorunlarını ve çözüm önerilerini çok iyi bildiğini kaydeden Sönmez, Pazar günü yapılacak ön yoklamanın, ilçenin kaderine yön vereceğini vurguladı. Sönmez vatandaşlardan, Seyhan’ı marka şehir haline getireceğine inandıkları adaya oy vermelerini istedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, Şakirpaşa Birlik Cemevi’ni ziyaret ederek Başkanı Niyazi Akmut, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla görüştü. Cemevi girişinde büyük bir ilgiyle karşılanan Süleyman Sönmez, vatandaşlarla sohbet edip projelerini anlattı.


Seyhan’ın geri kalmışlığına gönlünün el vermediği için göreve talip olduğunu vurgulayan Süleyman Sönmez, “Politikaya girmediğim zamanlarda da hiç ayrımsız CHP’nin adayı kim olursa olsun yanında oldum, destek verdim. Şimdi ise partimiz teveccüh gösterdi, ben de aday adayı oldum. Hepimiz CHP’nin başarısı için mücadele etmek zorundayız. Sizlerden isteğim, akrabanız, arkadaşınız olduğu için değil, Seyhan ilçemizi marka şehir yapacak vizyona sahip olan adaya oy veriniz. Artık bir şeyleri değiştirmemiz lazım. Yeni yüzlere ihtiyacımız var. 20 yıldır bu kentin gelişimine katkı koydum.  Edindiğim iş tecrübemi Seyhan’ın geleceği için kullanacağım. Ben bu işi yaparım. Sizler de buna inanıyorsanız, bana oy verin” dedi.


Şakirpaşa Birlik Cemevi Başkanı Niyazi Akmut ve yönetim kurulu üyeleri de Süleyman Sönmez’e destek vereceklerini ifade ettiler. Cemevi Başkanı Niyazi Akmut parti içinde birlik beraberlik olduğu taktirde CHP’nin Seyhan’da seçimleri kazanacağına  kesin gözüyle baktıklarını ifade etti.