Sorar, ''Ömer Çelik'i yıpratamazsınız''

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Sorar, Adanaspor'un şampiyonluk kutlamaları üzerinden basında ve sosyal medyada toplum mühendisliğini ön plana çıkarıp algı operasyonun arkasına sığınanlara çağrıda bulunup ‘boş yere uğraşmayın. Adana'ya ve Türkiye'ye mal olmuş bir ismi (Ömer Çelik) yıpratamazsınız' dedi.

Adanaspor camiasına da haksızlık yapılarak şampiyon olmuş bir takımın şampiyonluğuna gölge düşürülmek istenildiğini belirten Sorar, Ömer Çelik ile ilgili yıpratma politikalarının arkasına sığınanların Adanaspor'u bu anlamda yıprattığına işaret edip ‘Adanaspor camiası, şampiyonluk sevincini taraftarı, siyasetçisi, gazetecisi ve her bir Adanalı ile zirvede yaşamak isterken, birilerinin bundan rahatsız olması siyaseti spora alet etmek ve çirkinleşmekten başka bir şey değildir" diye konuştu.


BU TAKTİKLER BAYAT TAKTİKLER!


Bu tür yaklaşımların içinde olanları da uyaran Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Sorar, yapılanların Adanalılar'a da hakaret anlamına geldiğine değindi ve şunları söyledi. ‘Bu oyunlar geçmiş yıllarda hep oynandı. Taraftarı seçmen gözüyle görenler, hep bu taktiği denedi ama artık bu taktik çok bayatladı. Adanaspor bizim mahallenin takımı. Hem de şampiyon takımı. Bu mahallenin ne çocukları, nede takımları, tel örgülere ve yüksek siyasi duvarlara alışkın değildir. Birliği ve kardeşliği temsil eden insanlar sahadan çekildikten sonra geriye hiçbir anlam ve değer kalmaz'