Sözlü anlaşma var yazılı anlaşma yok?

Adana Demirspor’da anlaşma sağlanan futbolculara imza attırılamaması taraftarı endişelendirdi

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un, dış transferde bugüne kadar herhangi bir futbolcuyla sözleşme imzalamaması taraftarı endişelendirmeye başladı.

Süper Lig kapısından son anda dönen ve 21 yıllık özlemine son veremeyen Adana Demirspor’daki dış transfer belirsizliği sürüyor. Teknik Direktör sorununu Erkan Sözeri ile sözleşme imzalayarak çözümleyen mavi-lacivertliler de taraftarlar artık dış transfere de ağırlık verilmesini bekliyor.

İç transferde bir çok oyuncusunu kaybeden ücretinde indirim istenen ve bu konuda bugüne kadar bir gelişme sağlanamayan Tiago ile takımdan ayrılacağı söylenen Burak konusunda da belirsizlikler sürüyor.

Taraftarlar, Başkan Sedat Sözlü ve yönetiminden bugüne kadar prensip anlaşması sağlandığı duyurulan futbolcularla artık bir an önce sözleşme imzalamalarını takımın iskeletinin oluşturulmasını bekliyor.

Bu sezon mutlak şampiyonluk hedeflediklerini söyleyen taraftarlar, ‘’22 yıllık özlemin sona ermesini istiyoruz. Ancak, bunun içinde dış transferlere biran önce başlanması gerekirken, herhangi bir adımın atılmamış olması ister istemez bizi endişelendiriyor’’ dediler.