Sözlü'den Adana Demirspor'a 5,5 milyon lira

Adana Demirspor'un imdadına bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yetişti. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, TFF'ya yatacak 5,5 milyon lira Başkan Sözlü'nün vereceğini ve bu hafta TFF'ye yatırılacağını ve sezonu problemsiz açacaklarını bildirdi.

Gökoğlu, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Eylül ayına kadan TFF tarafından süre verilen faiziyle birlikte 5,5 milyon liraya ulaşan paranın Başkan Hüseyin Sözlü tarafından karşılanacağını belirtti. Gökoğlu, Sözlü'nün vereceği parayla, 5,5 milyon lira tutarındaki paranın TFF'ye yatırılacağını ve Ulusal Lisans'ın çıkarılacağını ifade etti.

AYDOĞDU İADE ETTİ

Gökoğlu, Selahattin Aydoğdu ile Fatih Terim arasındaki gerginlikten sonra gündeme gelen Selahattin Aydoğdu'nun Adana Demirspor'da 1 milyon lira fazla para aldığı yolundaki iddialara da açıklık getirdi. Gökoğlu, Aydoğdu'nun 31 Temmuz'da 1 milyon lirayı kulübe iade ettiğini açıkladı.

TRANSFERLER BAŞARILI

Mavi Lacivertli takımın yaptığı transferlere de değinen Başkan Gökoğlu, transferlerde yüzde 95 başarı sağladıklarını savundu. Gökoğlu, şeffaf bir yönetim olduklarını, hiç bir şeyi saklamayacaklarını ifade ederek, transferlerin tamamlanmasından sonra transfer maliyetini kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi. Gökoğlu, mali disiplin içinde çalışmaya devam edeceklerini de kaydetti.