Sözlü'den, büyükşehir çalışanlarına ciddiyet uyarısı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ''Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan bürokrat, danışman veya farklı sıfatlarda bulunan mesai arkadaşlarımızın sosyal medya, basın ve diğer iletişim araçlarıyla yaptığı açıklamaları ciddiyet ve sorumluluk içinde, yapmaları gerektiğine inanıyorum'' dedi.

Sözlü'nün açıklaması şöyle:

''Mensubu bulunduğumuz siyasi parti, görev yapan belediye başkanlarımız ve diğer ortak hedefleri paylaştığımız müesseseleri doğrudan veya dolaylı hedef alan, üslupsuz, yakışıksız açıklama ve paylaşımları reddediyorum.

 

Bu tip açıklama ve paylaşımlar düşünce aşamasındayken kendi iç dinamiklerimizle istişare yapılmasının, konuların arka planının araştırılmasının, inandığımız ve daha doğru bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Meseleleri dışarıdan gözlemleyip, ani reflekslerle ve kararlarla yapılan yorum ve beyanların fayda değil, aksine zarar getirdiği muhakkaktır.

Bizler teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, bürokratlarımız ve diğer bütün mesai arkadaşlarımızla, Adana halkına en iyi hizmeti verebilmenin çabasıyla hareket ediyoruz. Bunu sekteye uğratacak hiçbir davranış ve beyanı kabul etmiyoruz.''