Sözlü: "Mazeret değil hizmet üretiyoruz"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Bengütürk TV'de İftar Saati Programı'nın canlı yayın konuğu oldu. Program esnasında Adana Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden bahseden Başkan Sözlü, Ramazan ayının rahmet ve bereketinin Adana'da tam anlamıyla hissedildiğini ifade etti.

Ramazan ayının başından bu yana Adana'da programlarını sürdüren Bengütürk Tv'nin kentten ayrılmadan önceki son konuğu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü oldu. Adana'da Ramazan ayının gerek havası gerekse Çukurova çiftçisinin ürünlerini  hasatı göz önünde bulundurulduğunda rahmet ve bereketle geçmekte olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, Ramazan ayının komşu ülkelerimize bakıldığında daha çok şükretmek için bir fırsat olduğunu belirtti.

YOLLARIN VE KÖPRÜLERİN FATİH'İ

Adana'da bütün şehir yasası ile birlikte kentin kurucu belediye başkanı olduğunu aktaran Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin kırsalda fiziki ihtiyaçları karşıladığını, yol ve su problemlerini büyük oranda çözdüğünü ancak ifade ederken, geçmiş dönemlerde kırsal ilçelerde yapılmayan hizmetlerin fazla oluşunun bugün yapılan hayati hizmetlerden yalnızca kırsala hizmet edildiği algısı çıkmaması gerektiğini belirtti.

"HİZMET STANDARDIMIZI YÜKSEK TUTUYORUZ"

Adana'da çok sayıda köprü yaptıklarını söyleyen Başkan Sözlü, "Nasıl ki Turgut Özal barajlar kralı olarak anılıyorsa bugün de yolların ve köprülerin fatihi olarak anılan bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. İtalya'ya gittiğinizde Göller'in yolunu bulamazsınız. Mazaret değil hizmet üretmek için buradayız. Hiç bir engellemeye aldırış etmeden, standardımızı yüksek tutarak Adana'ya ve hemşerilerimize hizmet ediyoruz" dedi.