Sözlü, ''MHK'ye ve Federasyona güvenimiz tamdır''

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü TFF 1.ligde 33. Ve 34.hafta maçlarının aynı saatte başlayacak olmasının şartları eşit duruma getirdiğini belirterek bu davranıştan dolayı futbol federasyona teşekkür etti.

Ligin son iki haftasına girilirken heyecan tüm takımlar için doruğa çıkarken Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü maçların aynı saatte oynanacak olmasının en doğru karar olduğunu söyledi. Kulüp olarak Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem kuruluna sonuna kadar güvendiklerini belirten Başkan Sözlü, şunları kaydetti:

‘’Federasyonumuzun bu açıklamasından tüm kulüpler memnun kaldı. Böylece herkes eşit şartlarda mücadele edecek. Adana Demirspor olarak mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Gerek TFF gerekse MHK tüm kulüplere eşit mesafede olduğunu açıkça ortaya koymuştur. Söylentilerin ortadan kalkması ve herkesin sadece maçlara konsantre olmasıyla güzel ve çekişmeli maçlar futbolseverleri bekliyor. Camiam ve taraftarım adına bir kez daha Futbol Federasyonumuza teşekkür ederim.''