Sözlü'nün haberi yok bunlardan

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Ulaşım Dairesi'ne 200'ün üzerinde imza toplayarak talepte bulunan vatandaşlar, isteklerinin kabul edilmemesinden şikayet ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye çağrıda bulundular. ‘Sesimize kulak verin Sayın Başkan'

Yüreğir Başkent Hastanesi'nde görev yapan 200'ün üzerindeki çalışanlar kendi aralarında topladıkları imza ile Real ve Optimum arasında çalışan 114 nolu otobüs seferlerinin sayısının 06.30-08.30 saatleri olan sabah mesai saatlerinde ve 16.00-17.30 olan akşam mesai saatleri arasında artırılmasını istediler. Hat güzergâhının da Turgut Özal'dan geçerek Yüreğir Başkent Hastanesi'ne kadar ulaşmasını talep ettiler.


SÖZLÜ DUY SESİMİZİ!


Talep ettikleri dilekçeyi yaklaşık 3 ay önce Ulaşım Dairesi'ne ulaştıran çalışanlar sonuç alamayarak olumsuz yanıt alınca inatla ikinci bir dilekçe yazarak gazetemiz aracılığıyla belediye yetkililerine iletmek istediler. Planlamayı gerekçe gösteren Ulaşım Dairesi'nin bu olumsuz yaklaşımı Sözlü'ye yerel seçimlerde oy veren insanlarda huzursuzluk yarattı. Bu anlamda dilekçe sahipleri Sözlü'nün konudan haberdar olmasını ve yardımcı olmasını talep ettiler.