Sözlü, Öğretmenler Günü'nü okulları ziyaret ederek kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle öğretmen olan eşi Zeynep Sözlü ile birlikte okullara ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerine ilk olarak Yüreğir’de bulunan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ve Endüstri Meslek Lisesi’nde başlayan Başkan Sözlü, tüm öğretmenlerin günün kutladı. Öğrencilerin Başkan Sözlü’ye gösterdiği büyük ilgi ise gözlerden kaçmadı.

 

 

Sözlü, ‘’ bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü hafta sonuna denk geldi. Biz de haftanın ilk mesai gününde öğretmenlerimizi görev yaptıkları okullarda ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladık. Yeni nesillere yol göstermek ve şekil vermek gibi çok kutsal bir görev üstlenmiş olan öğretmenlerimizin hakkı inkâr edilemez bir gerçektir. Geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusu olan, başta ‘anne yarısı ‘dediğim ilkokul öğretmenim Hayrunisa Gül Polat olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Onlar, başımızın tacıdır.’’ dedi.

 

Okul ziyaretleri sırasında öğretmenlere karanfil dağıtan Başkan Sözlü’’ye MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara ve MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı da eşlik etti.