Sporda hamle zamanı

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, spor kulübü kurarak gençlere spor imkânı sağlanmasına vesile oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle salon sporları başta olmak üzere gençler kategorisinde Adanalı gençlerin spor yapmasına imkan tanıması adına ‘Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’ adı altında bir spor kulübü kurulmasına Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Özdemir vesile oldu.

HİÇ BİR KULÜBE RAKİP DEĞİLİZ

Seyhan Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde gençlere spor tesisleri kazandırılması ve onların imkanlar dahilinde spor yapmalarının önüne açılmasında öne çıkan isim olan Kadir Özdemir, hizmetlerine bu kez Büyükşehir Belediyesi’nde sürdürüyor. Yıllarca futbol hakemliği yaparak sporun her aşamasında imzası olan Kadir Özdemir, futbol, voleybol, basketbol, su takımı, yüzme ve diğer tüm spor branşlarında hiçbir kulübe rakip olmadan sadece spor yapma imkanı tanıyan bir yapıyla hizmet verdiklerinin altını çizdi.

SPOR VE SPORCU DOSTU KARALAR

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Derneği altında yeni bir kulüp kurduklarını kaydeden Özdemir, alt yaş gurubu sporculara imkan tanıyan bir yapının ihdası için gayret sarf ettiklerini söyledi. Belediye Başkanı Zeydan Karalar Beyin kendilerine tanıdığı imkanlar ile Adana halkının evlatlarının spor yapma imkanını sağlayacak aracı yönetici olduklarının altını kalın çizgilerle çizen Kadir Özdemir, ‘Sayın Karalar Adana için bir nimettir. Sporun ve sporcunun dostu olan Sayın Başkan Karalar’ın bu imkan tanıyan yapısını Adanalılar ile paylaşmaktan idare olarak mutlu olduğumuzu söyleyebiliriz” dedi.