Süleyman Sönmez, Seyhan'da başkanlık için kararlı

Yaşamı boyunca kendisini hep Seyhan’a ait hisseden CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, Seyhanlı çocukların geleceği için hemşerilerini birlikte yürümeye davet etti

Seyhan’da doğan, Seyhan’ın sokaklarında büyüyen, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanlığı ile birlikte Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyeliği’ni başarıyla sürdüren Süleyman Sönmez, Seyhan Belediyesi’ne başkanlık yolunda adım adım ilerliyor.
Yaşamı boyunca hep Seyhan’ın bir evladı olan, işlerinin gerekleri dışında Seyhan’dan ayrılmayan Süleyman Sönmez, 20 yıllık iş tecrübesini Seyhan’ın sorunlarına çözüm bulmak için kullanmak istiyor.
Kendisini daima bu kente ait hisseden yaşamının geçtiği yerlere ilgisi hep artan Süleyman Sönmez, Seyhan Belediyesi’ni CHP’li kadrolarla birlikte yönetme konusunda ısrarlı olduğunu vurguladı.

Sivil toplum örgütlerindeki görevleri gereği dünyanın birçok ülkesini gezen ve kentlerdeki belediyecilik modellerine yakından tanık olan Süleyman Sönmez, Seyhanlı’ya olan inancıyla Seyhan ilçesinin çehresini değiştireceğini belirtti.

Seyhan’ın çevresindeki kentlerin her geçen gün büyüyüp gelişmesine karşın Seyhan’da henüz mesafe alınamadığına işaret eden CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, “Seyhanlı hemşerilerimle birlikte güzel ilçemizin gerilemesine ‘dur’ diyeceğiz. Seyirci kalmayacağız. Kararlı olacağız. CHP’nin bir neferi olarak Seyhan’ın geleceğini Seyhanlılar’la birlikte şekillendirmek istiyorum. Çağdaş bir ilçe oluşturmak bizim için zor olmayacak. Siyasette yeni yüzlere, taze kanlara her zaman ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Seyhan Belediye Başkanlığı için ne kadar doğru bir yolda olduğumu anlamak bana büyük bir mutluluk veriyor. Türkiye’nin 50 ilinden daha büyük güzel ilçemizi CHP’liler ve Seyhanlı hemşerilerimle birlikte büyütmek istiyorum” diye konuştu.