Süleyman Sönmez: “Seyhan’da çözemeyeceğim sorun yok”

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, eğilim yoklamasında kendisini bağrına basan CHP’lilerle kucaklaşıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, vatandaşın sevgi seliyle karşılaşıyor. Aday adaylığını açıkladıktan hemen sonra gerçekleşen eğilim yoklamasında ilk beşte yer alarak dikkatleri üzerine çeken Süleyman Sönmez, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Süleyman Sönmez, “Seyhan’a hizmet için çıktığım bu yolda halkın bana kucak açması, beni bağrına basması, doğru yolda olduğumu gösteriyor” dedi.


CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, Yeşiloba Mahallesi’nde Veli Aslanboğa ve ailesinin evine konuk oldu. Mahalle sakinlerinin da katıldığı ev toplantısında sorunları dinleyen Süleyman Sönmez, Seyhan’ın çağdaş, yaşanabilir bir kent haline gelmesi için yapacağı projeleri anlattı. İşadamı olarak Adana’da 20 yıldır kentin gelişmine katkı koyduğunu kaydeden Sönmez, “Genç, dinamik bir ekibimiz var. Seyhan’ı geleceğe taşıyacak projelerimiz de hazır. Partimin teveccühü ve sizlerin beni bağrınıza basmanızdan çok heyecan duydum. Bir Seyhan Sevdalısı olarak elimi taşın altına koydum. Seyhan’da çözemeyeceğimiz sorun yok” diye konuştu.


Mahalle sakinleri de CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez’i yakından tanımaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.


SEYHANLI “BİZ DE HAZIRIZ” DEDİ


Eğilim yoklamasına birkaç gün kala, Seyhan’a hizmet etmek için aylar öncesinden yola çıkan CHP’li aday adayı arkadaşlarının arasına katıldığını vurgulayan Sönmez,  “Partim hazır, Seyhan hazır, ben hazırım. Siz de gelin, bu zaferde payınız olsun diyerek CHP’nin il ve ilçe örgütü ile çok değerli üyelerinden destek istedim. Seçim günü sandığa geldiler, bana yüreklerini açtılar ve desteklerini haykırdılar. ‘Biz de hazırız’ dediler. Şimdi sıra hizmet ve projeleri uygulamaya geldi” dedi.


Başlattıkları çalışmaların sadece Seyhan’ı kazanmakla kalmayacağını, Adana Büyükşehir ve diğer ilçe belediyelerinin de CHP’nin sosyal demokrat belediyeciliği ile tanışmasında başrolü oynayacağını vurgulayan Sönmez, “Aday adaylığım sürecinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok değerli üyeleri ve örgütü başta olmak üzere, beni bağrına basan Seyhanlı kardeşlerime, içten destekleriyle beni yüreklendiren Adana kamuoyuna, sivil toplum kuruluşlarına, iş ve emek dünyasının mümtaz temsilcilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.