Sümer: ''Adaylık ile ilgili bir beklentim yok''

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer, yerel yönetimlerle ilgili bir beklentisinin olmadığını bildirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Orhan Sümer, CHP'nin önümüzdeki yerel seçimlerde Adana Büyükşehir ve tüm ilçelerinde başarılı bir sonuç çıkaracağına inandığını bildirdi.

CHP İl Başkanı olarak yerel yönetimlerle ilgili herhangi bir adaylığının söz konusu olmadığını, CHP'ye gönül vermiş tüm belediye başkan aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adaylarına eşit mesafede olduğunu kaydeden Orhan Sümer, "Adımın çeşitli basın yayın organlarında belediye başkan adaylığı ya da aday adaylığıyla özdeşleştirilmesi bilgim dışında gelişmektedir ve tamamen yanlıştır.

İl Başkanlığımız, yönetim kurulumuz ve tüm örgütlerimizle CHP'li kadroların yerel yönetimlerde işbaşına gelmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu yönde kararlı adımlarla ilerliyoruz. Açıklanan adaylarımız ve sahalarda mücadele veren aday adaylarımızla birlikte partimin bir neferi olarak çalışmalarımı sürdürüyoruz. Her adayın ve her aday adayının destekçisiyim. Onlarla omuz omuza mücadele vermekten onur ve gurur duyuyorum. Daha önce belirttiğim gibi yerel yönetimlerle ilgili kişisel olarak herhangi bir beklentim yok" dedi.

CHP'nin 29 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde Adana'da üstün bir performans sergileyeceğini vurgulayan Orhan Sümer, Adanalılarla yoğun bir diyalog halinde olduklarını, iktidar partisinin yanlışlarını, halka tepeden bakma politikasını tüm kesimlere detaylarıyla anlatmaya devam edeceklerini söyledi.