Sun Psikoloji Merkezi açıldı

Adana'da 3 genç psikolog tarafından kurulan ''Sun Psikoloji Merkezi'' Çukurova ilçesinde açıldı.

CHP Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Psikolog Derya Genç ve ortakları Psikolog Aybüke Topal ile Psikolog Aysu Tekin’in Beyazevler Mahallesi Devlet Bahçeli Bulvarı Ali Gençgiyen Apartmanı’ndaki merkezin açılışı  CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay tarafından gerçekleştirildi.

Psikoloji Danışmanlık Merkezi’nde çocuk, ergen, yetişkin ve çiftlere yönelik psikolojik terapi hizmeti verilecek. Çocuk, ergen ve yetişkin bireylerin psikolojik iyilik hallerini arttırmayı hedeflemek amacıyla kurulan Sun Psikoloji alanında uzman kadrosuyla Adana içerisinde yüz yüze Adana dışında ise online olarakta hizmeti verecek.

Akredite dernekler tarafından eğitimlerini tamamlayan psikologlar ekibi bireysel psikoterapinin yanı sıra grup çalışmaları, atölyeler ve kurumsal danışmanlık çalışmalar yapaca.  Sun Psikoloji'de şu an için Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapisi, Gottman Çift Terapisi, Çocuk Merkezli ve Deneyimsel Oyun Terapisi, Çocuk Yogası, Fillial Terapi, Ritmoterapi, Masal Terapisi, Moxo Dikkat Testi gibi uygulamalar yapılmakta.  Daha önce farklı sivil toplum kuruluşlarında yer alan ekip toplum yararına katkı sağlamak ve psikoloji alanındaki dayanışmayı arttırmak adına psikoloji lisansına devam eden öğrencilere yönelik Afet ve Kriz Durumlarında Psikososyal Destek, Psikolojik İlk Yardım gibi ücretsiz seminerler de veriyor.

 Bunun yanı sıra kurumsal danışmanlık hizmeti sunan Sun Psikoloji, kurum ve kuruluşların motivasyon, çalışan aidiyeti, stresle baş etme stratejileri, iletişim ve ekip çalışması gibi faktörlerin araştırma analizlerini istatistiksel verilere göre düzenleyip, onlara özel çalışana destek oturumları düzenlemekte.

Sun Psikoloji Danışmanlık Merkezi’nden hizmet almak isteyenler  Instagram: @sun.psikoloji,  www.sunpsikoloji.com sitesinin yanı sıra  05516784284 Nolu telefonu arayarak randevu oluşturabilirler.

Sun Psikoloji Psikolog Çukurova