Suriye'den Yusuf Baş'a anlamlı ziyaret

Rus-İran-Esad güçlerinin Suriye'de yaşam hakkı tanımadığı Türkleri korumak için oluşturulan meşru müdafaa güçlerinden Suriye Muhsatirbillah Tugayı'nın komutanı Firas Paşa MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş'ı ziyaret etti.

İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarette Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Op. Dr. Fatih Karayandı da hazır bulundu. Firas Paşa, Suriye'de zulme ve Rus-İran emperyalizmine karşı verdikleri mücadele hakkında bilgi verdi. Bu mücadelede Türk halkından başka hiç bir yerden yardım görmediklerini anlatan Paşa, "Ama ciddi sıkıntılara rağmen son nefesimize kadar savaşacağız." mesajını paylaştı.

BAŞ : YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da, şunları söyledi:

"Bizim gönlümüz her zaman bir ve bütün Suriye'den yana olmuştur. Ama küresel sömürgeci güçler, komşumuz Suriye'nin bölünmesini planlamış, bölgesel piyonlar da bu amaca hizmet etmiştir. Gelinen noktada sıkıntı büyük. Orada yaşayan Türkler ise en sahipsiz olan kesimi oluşturuyor. Sizin verdiğiniz mücadele en meşru müdafaa hakkıdır. Hiç bir Türk, hiç bir Müslüman, bu drama kayıtsız kalamaz, kalmamalıdır. Bizler de yanınızdayız, yanınızda olmaya devam edeceğiz."

NOGAY TÜRKLERİNİN BAYRAĞI

Firas Paşa'nın anlamlı ziyareti, Fatih Karayandı'nın bir hediyesi ile süslendi. Karayandı, Yusuf Baş'a, üzerinde kanatlı dişi kurtun resmedildiği Nogay Türklerinin Bayrağının bulunduğu atkı hediye etti.