Takımımla gurur duyuyorum

Spor Toto Süper Lig'de averajla lider konumda bulunan Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, şu ana kadar gösterdikleri takım ruhu, istek ve arzuyu her maçta yansıtmaları gerektiğini belirterek, ''Bu takımın başında olduğum için gurur duyuyorum'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de averajla lider konumda bulunan Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, şu ana kadar gösterdikleri takım ruhu, istek ve arzuyu her maçta yansıtmaları gerektiğini belirterek, ‘’Bu takımın başında olduğum için gurur duyuyorum’’ dedi.

Mavi-lacivertliler 1 Ekim Cumartesi günü sahasında yapacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını dün Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmanda Galasaray maçının taktiği üzerinde duruldu. Montella, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Lider kalmak için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Montella, sıralamada hak ettikleri bir yerde olduklarını ifade etti. Montella,  "Başkanımız, taraftar ve kulübümüz için çok mutluyuz. Bu yola beraber başladığımızda, taraftarımız bizden hiçbir zaman desteğini esirgemedi, zor anlarda bile yanımızda olduklarını gösterdiler. Başkanımız ve kulübümüz için gerçekten çok mutluyum. Galatasaray maçı öncesi de bütün biletleri hemen bitirmemiz bunun bir göstergesi. Böyle devam etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu takımın başında olduğum için gurur duyuyorum. Hocalar gelir, gider ve insanın karakteri kalır'' dedi.

 

 

 

 

 

demirspor