Tamer Dağlı, ''AK Parti'ye dönemez''

Ak Parti'den aday olamayınca SP'den aday olan Kazım Özgan'a Milletvekili Dağlı ateş püskürdü:

Kozan’da 2 dönem AK Parti’den belediye başkanlığı görevinde bulunup bu dönem yeniden aday adayı olan Kazım Özgan, Cumhur İttifakı’nın MHP’li aday ile seçime gitmesi üzerine ibreyi Saadet Partisi’ne çevirdi. SP’den belediye başkan adayı olan Kazım Özgan’ın Kozan’da seçmenlere ‘Belediye başkanı olur isem AK Parti’ye döneceğim’ sözüne ateş püsküren Dağlı, ‘Bir şekilde AK Parti’ye döner ise milletvekilliğini bırakırım’ dedi.

AK PARTİ KAPILARI KAPALI

Cumhur İttifakı’nın toplantısında konuşan Milletvekili Dağlı, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi AK Parti’yi bugün yüzüstü bırakarak giden ve karşısında yarışan bir kişinin bu trene yeniden binmesi bir daha mümkün olamaz. Bunu herkesin bilmesi gerekir. AK Parti’ye dönerek Kazım Özgan bir kez daha siyaset yapamaz. Yalanlarına kanmayın. Siyaseti bırakırım yine onların AK Parti’ye dönmesine müsaade etmem. Cumhur İttifakı’nın Kozan’da seçimi kazanmasının önünde hiçbir engel yoktur. Bunu herkes görecek. Bugün partiyi yüzüstü bırakıp Cumhur İttifakı’nın karşısında olanlarda görecek’ dedi.

KAZIM ÖZGAN’A SAYGI DUYMAM

Milletvekili Tamer Dağlı, Cumhur İttifakı’nın beka sorunu olduğu bir ortamda Kazım Özgan ve onun gibilerinin yaptıkları da vatana ihanetle özdeşlikle bağdaştırıp ‘Bu kötü örneğin Kozan’da yaşanmasına çok üzüldüm. İki dönem Kazım Bey belediye başkanlığımızı yaptı. Bu koltukta oturduktan sonra istediği partiden aday olabilir. Ona saygı duyarım. Ama AK Partili kardeşlerimize giderek ben seçildikten sonra tekrar AK Parti’ye döneceğim demesine saygı duymam. Buna inanmayın. Partiye ihanet edeni millet affetmez. Yarın AK Parti’nin kapısına gelip bir yolunu bulup partiye gelir iseler siyaseti bırakırım’ ifadeleriyle tepki gösterdi.

MUSA ÖZTÜRK DOĞRULARI SÖYLEMİYOR

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün bilbordlara yazdırdığı ‘Kozan’a doğalgazı getirdik’ ifadelerine tepki gösteren Milletvekili Tamer Dağlı, ‘Doğalgaz belediyenin işi değil, Hükümetin işidir. Doğalgaz çalışmaları başlayınca benim yanıma Ankara’ya geldiler ve sayım istediklerini söylediler. Ben de Bakan Berat Beyin yanına giderek konuyu izah ettim. Bizi Sayın Bakan Berat Bey kırmadı. EPDK ile ihalesini yaptık. Sonra da BOTAŞ boru ihalesini yaptı. Belediye ise alt yapı ile ilgili meclis kararlarını çıkardı. Kozan halkını Musa Öztürk kandırıyor. Ne geçecek elinize. Seçimde söz verdim, doğalgazı getirdim demek Kozan halkının aklıyla alay etmektir’ sözleriyle İYİ Partili Öztürk’e de göndermelerde bulundu.