Taraftara ''maça gelin'' çağrısı

Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta Giresunspor'u 1-0 yenerek ilk galibiyetini alan Adanaspor'un Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, taraftarlara hafta sonu sahalarında yapacakları Balıkesirspor maçına ''gelin destek verin'' çağrısı yaptı.

Spor Toto 1. Lig’de geçen hafta Giresunspor’u 1-0 yenerek ilk galibiyetini alan Adanaspor’un Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, taraftarlara hafta sonu sahalarında yapacakları Balıkesirspor maçına ‘’gelin destek verin’’ çağrısı yaptı.

Turuncu-beyazlılar hafta sonu sahasında yapacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, şunları kaydetti:

"6 maçlık süreçten galibiyet alamamış bir takımın psikoloji ile sahaya çıktı futbolcular. Karşılaşmanın da ilerleyen dakikalarında kendilerine olan güvenleri arttı. Çok iyi bir dakikada da attığımız golle de galibiyeti getirdiler ve ardında da maç bitti. Kazanmamız güzel, futbolcularımız da kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Artık Giresunspor maçının kutlamaları bitti. Ekip olarak, futbolcular olarak artık Balıkesirspor maçını düşünüyoruz.’’

Demirbakan, Giresunspor maçında çalışmalarını sahaya tam anlamıyla yansıtamadıklarını ve eksikleri olduğunu da dile getirdi. "Eksikliklerimizi gidereceğiz. Hedeflerimizi sırayla yapacağız’’ diyen Demirbakan, şöyle devam etti:

‘’Bir hedefimizi tamamladığımızda, diğer hedefimiz için çalışacağız. Şu anda ilk hedefimiz ilk 10 diyoruz. Ulaştığımızda sonrasında hedefimizi ilk 6 o zaman diyebiliriz. Hedefimizi en yukarı göstermek, futbolcu da psikolojik olarak yapamama duygusu oluşturur. Futbolcu da korkar, ağır yük olur. Bizlerin de ilk hedefi rakip takıma düşünecek zaman ve oynayacak alan bırakmamak. Futbolcularımız çalışmalarını sahaya yansıtırsa bana göre Balıkesirspor maçı kolay geçer. Futbolcularımız da iyi gününde olur ve kazanırız.’’

TARAFTARA ÇAĞRI

Demirbakan, taraftarlara da çağrı yaparak, "Taraftarlarımızı Balıkesirspor maçına bekliyoruz. Taraftarlarımız son dakikaya, yani hakemin bitiş düdüğüne kadar beklesinler. Maçın gidişatı ne olursa olsun beklesinler. Bizler de galibiyet alarak stadyumdan turuncu-beyazlı taraftarlarımızı başları dik çıkartırız. Taraftar, basın ve yönetim, tamamı birlik bütünlük içerisinde olmalı" dedi.

HAKEM BÜLENT BİRİNCİOĞLU

Bu arada, TFF Merkez Hakem Komitesi maçın hakemini açıkladı. Balıkesirspor karşılaşmasını Bülent Birincioğlu, Muhammet Yumak ve Seyfettin Ünal üçlüsü yönetecek.