Taraftarın miktarı küçük değeri büyük desteği

Cumartesi günü Mersin'de adeta ölüm kalım maçına çıkancak Adana Demirspor'da taraftar ile futbolcu ve yönetimin bütünleşmesi yolunda Mavi Lacivertil taraftarlardan futbolcuları ateşleyecek bir hamle geldi.

Cumartesi günü Mersin'de adeta ölüm kalım maçına çıkancak Adana Demirspor'da taraftar ile futbolcu ve yönetimin bütünleşmesi yolunda Mavi Lacivertil taraftarlardan futbolcuları ateşleyecek bir hamle geldi.

Mersin İdmanyurdu maçı öncesi futbolculara dağıtılacak prim için 1 günde sosyal medyada örgütlenen Adana Demirspor taraftarları sadece bir günlük bağış kampanyasında 14 bin 940 lira bağış topladı.

Ankara Tayfası ve mavilacivert.com tarafından düzenlenen bağış kampanyasında toplanan 14 bin 940 lira tutarındaki bağış ve bağışta bulunanların adlarının yazılı olduğu liste taraftarlardan tarafından makbuz karşılığında Kulübe teslim edildi.

Adana Demirspor taraftarının, Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde başlattığı kampanyanın, futbolcuların moral ve motivasyonunu olumlu etkilemesi ve Mavi Lacivertli takımın cumartesi günü Mersin'de istediği puan ya da puanları alarak kendi göbeğini kendinin kesmesi bekleniyor.

 

 

 

ADS taraftarına Mersin yasağı

 

Öte yandan, kritik karşılaşma öncesi Mersin İl Spor Güvenlik Kurulu, Mersin İdmanyurdu- Adana Demirspor maçına Adana Demirspor taraftarlarının alınmamasını kararlaştırdı. Bu kararın ardından, Adana Demirspor, bu kritik karşılaşmada taraftar desteği olmadan hayati önem taşıyan maça çıkacak.

 

 

Aydoğdu'nun başvuru yapması bekleniyor

 

Adana Demirspor yönetiminin kongre kararını almasının ardından başkanlığa talip olan eski başkanlardan Selahattin Aydoğdu'nun, bugün ya da yarın başkanlık için Kulübe resmen başvuruda bulunması bekleniyor. ancak, Aydoğdu'nun adaylığı taraftarlar arasında görüş ayrılığı yarattı. Kimi adaylar, Aydoğdu'nun gelmesine tamamiyle karşı olduğunu açıklarken, bir grup taraftarın ise sıcak baktığı ileri sürülüyor…

 

 

 

 

MİY broşürle seyirci topluyor

 

 

TFF 1. Ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Mersin İdmanyurdu, Adana demirspor açısından büyük önem taşıyan Mersin İdmanyurdu- Adana Demirspor karışılaşması için broşürlerle seyircileri maça çekmeye çalışıyor. Mersin İdmanyurdu taraftarlarının futbolcular üzerinde Adana demirspor'u yenin şeklinde baskı kurduğu bildiriliyor.

 

 

 

 

Kaleci Nikolay kaçtı mı?

 

Kritik Adana Demirspor maçı öncesi Mersin İdmanyurdu'nda önemli bir gelişme yaşandığı iddiac edildi. Geçen hafta Bandırmaspor maçının 29'uncu dakikasında yerini Yunus Emre Aslan'a bırakan Bulgar kaleci Nikolay Mihaylov'un Mersin'i terk ettiği öne sürülüyor.

 

Kulüp başkanı Mahmut Karak'ın Göztepe yenilgisinden sonra Bandırmaspor ve Adana Demirspor maçlarında sahaya 4-65 altyapı futbolcusuyla çıkılmasını istediği ancak, Teknik Direktör Levent Eriş'in Bandırma maçında, gençler yerine 35 yaşındaki Tita, 32 yaşındaki Pedriel ve 30 yaşındaki Mihaylov'u sahaya sürdüğü belirtiliyor.