Taraftarlar Kaplan'ı Abant'ta yalnız bırakmadı

Yeni sezona Bolu Abant'ta kamp yaparak hazırlanan TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'a taraftar desteği geldi. Adana'dan Abant'a giden bir grup taraftar, futbolculara destek verdi.

Yeni sezona Bolu Abant’ta kamp yaparak hazırlanan TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’a taraftar desteği geldi. Adana’dan Abant’a giden bir grup taraftar, futbolculara destek verdi.

Turuncu-beyazlılar yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant’ta Teknik Direktör Eyüp Arın, nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Teknik Direktör Arın, futbolcuların hırsından ve çalışma temposundan mutlu olurken, lig başlayana kadar hazır hale geleceklerin i söyledi.

ADANA’DAN GELDİLER

Bu arada, Bolu Abant’ta kamp yapan futbolcuların Adana’dan gelen misafirleri vardı. Bir grup Adanaspor taraftarı Abant’a gelerek futbolculara destek verdi. Taraftarlar futbolcularla birlikte,  ‘’Adana’dan selam getirdik, bize her yer Adana’’ yazılı pankart açtılar. Taraftarlar, ziyaret sırasında futbolcularla sohbet ederek, takımı yeniden Süper Lige çıkartmalarını istediler.