Taraftarlardan Renan’a plaket

Adanaspor taraftarları sosyal medya üzerinden yaptıkları anket sonucu ligin ilk yarısında en başarılı performans sergileyen oyuncu seçtikleri Renan Da Silva’ya antrenman sonrası plaket verdi.

Adanaspor taraftar gruplarından Uniturbey tarafından geçtiğimiz hafta, sosyal medya üzerinden organize edilen ankette Brezilyalı futbolcu Renan Da Silva  turuncu beyazlı taraftarlardan en çok oyu alarak Lig’in ilk yarısında en iyi performans sergileyen oyuncu seçildi.


Önceki akşam yapılan antrenman sonrası tesislere gelen taraftar grupları önce antrenmanı izleyip futbolculara moral vererek tezahürat yaptı. Antrenmanın tamamlanmasının ardından  taraftar grupları adına Batuhan Biliç ve İrem İmge tarafından Renan Da Silva’ya üzerinde ‘’ 2015-2016 İlk Yarı En İyi Oyuncu Renan Foguinho 32’’ yazılı plaket takdim edildi. Ardından UniTurbey tarafından hazırlanan Baklava tatlısı da futbolculara ikram edildi.

Plaketi alan Brezilyalı orta saha oyuncusu Renan Da Silva mutluluğunu gizlemedi ve taraftar gruplarına teşekkür etti.  Daha sonra Renan’ı Teknik Direktör Engin İpekoğlu, takım kaptanı Merthan Açıl ve takım arkadaşları da tebrik etti.


Adanaspor hazırlıklarınısürdürüyor


Cumartesi günü Avni Aker Stadyumu’nda Trabzonspor ile kupa mücadelesi verecek olan Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.


Osman Yereşen Tesislerinde günü çift antrenmanla geçen turuncu-beyazlılar sabah saatlerinde koordinasyon çalışması yaptı. Günün diğer antrenmanı ise ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra Taktik ağırlıklı çalışan futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenman kültürfizik hareketleriyle tamamlandı.

Turuncu beyazlılar Cuma gününe kadar hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdürecek. Cuma günü ise  havayolu ile karşılaşmanın oynanacağı Trabzon şehrine hareket ederek maç saatini bekleyecek.