Tek hedef galibiyet

TFF 1. Lig'de son 2 maçını kazanan Adana Demirspor, erteleme maçında İstanbul deplasmanında İstanbulspor ile karşılaşacak.

TFF 1. Lig’de son 2 maçını kazanan Adana Demirspor, erteleme maçında İstanbul deplasmanında İstanbulspor ile karşılaşacak.

İstanbulspor maçına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde hazırlanan mavi-lacivertliler, dün Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde yaptığı son antremanla hazırlıkları tamamladı. Son antrenmanda İstanbulspor maçını taktiği üzerinde durulurken, Teknik Direktör Dumlupınar, futbolcularında maçta bir an bile olsa oyundan kopmamalarını istedi.

Mavi-lacivertliler antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Başkan Sancak izledi

Öte yanda, takımın son antrenmanını Başkan Murat Sancak da izledi. Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelen Sancak, teknik heyet ve sporculara başarılar diledi.

Takımda 3 eksik

Bu arada, takımda sakatlıkları süren Kerim Avcı ve Süleyman’ın yanı sıra kart cezalısı Rassoul İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek.

HAKEM ATİLLA KARAOĞLAN

Öte yandan, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını da Hüseyin Aylak ile Emir Eray Eyisoy yapacak.