Tek yol galibiyet

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, play-off yolunda son şans olarak gördüğü Balıkesirspor maçına mutlak galibiyet için çıkıyor. Hazırlıklarını tamamlayan mavi-lacivertliler, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, play-off yolunda son şans olarak gördüğü  Balıkesirspor maçına mutlak galibiyet için çıkıyor.  Hazırlıklarını tamamlayan  mavi-lacivertliler, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Mavi-lacivertliler dün Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde  Aytaç Durak Tesisleri’nde yaptıiğı antrenmanın ardından Balıkesirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda İpekoğlu, futbolcularını sık sık uyardı. İpekoğlu, talebelerine Balıkesirspor’un zorlu bir ekip olduğunu söylerken,  play-off yolunda bu maçın kendileri açısından son şans olduğunu ifade etti.

Adana Demirsporlu futbolcular, hazırlıklarını tamamlamalarının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Adana Demirspor’da Waldison kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

HAKEM ERKAN ENGİN

Bu arada,  5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Saat 16.00’da başlayacak maçı hakem Erkan Engin yönetecek.  Engin’in yardımcılıklarını da Mustafa Sönmez ile Ömer Tevfik Özkoç yapacak.