Terim, rica etti Aldırmaz yerine getirdi

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli Takım kampını ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’dan Adana’da yaptırdığı Fatih Terim Lisesi’nin bahçesi için asfalt ricasında bulunmuştu. Aldırmaz’ın talimatıyla harekete geçen yol ekipleri, Terim’in ricasının üzerinden 24 saat geçmeden okul bahçesini asfaltla kapladı.

Türk Futbolu’nun dünya markası olan, elde ettiği başarılarla “imparator” lakabı ile anılan ve bu nedenle Adana halkının gönlünde farklı bir yer tutan Fatih Terim, A Milli Takım kampını ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’dan küçük bir ricada bulundu.

Terim, yıllar önce Adana’da yaptırdığı kendi adını taşıyan Fatih Terim Lisesi’nin bahçesinde asfalt kaplamaya ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Daha önce de kendisine gelen talepler üzerine Adana’daki birçok okulun bahçesinin asfaltlanması talimatını veren Zihni Aldırmaz erim’ Terim’in bu ricasını anında yerine getirdi. Milli Takım Kampını ziyareti sırasında asfalt ekiplerini arayan Aldırmaz’ın talimatıyla Fatih Terim Lisesi’nin bahçesi aynı gün asfaltla kaplandı.

Ricasının aynı gün yerine getirilmesinden memnun olan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.