THM Öğretmenler Korosundan muhteşem konser

Adana THM Öğretmenler Korosu, Dünya Kadınlar Gününü münasebetiyle verdiği konserde 5 dilde seslendirdiği ezgilerle kutladı. Kadınların yüreğindeki duyguların sesi olan konser, salonu dolduran seyircilerinden büyük beğeni aldı.

Adana THM Öğretmenler Korosu 5 dilde ezgileri seslendirdiği muhteşem bir konserle Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Müzik Öğretmeni Ayhan Yılmazer’in öğretmenlerle bir araya gelerek oluşturduğu ve şefliğini yaptığı, yılda iki konserle türküseverlerin karşısına çıkan Adana THM Öğretmenler Korosu bu yıl geleneği bozarak Dünya Kadınlar Gününe özel bir konser verdi.

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Boşnakça ve Rumca ezgilerden oluşan repertuarla sanatseverlerin karşısına çıkan Koro, salonu dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Kadınların, anaların yüreklerinde bir olan duyguyu farklı dillerde aktaran ezgilerle Kadınlar Günün kutlamak istediklerini belirten Şef Ayhan Yılmazer, seyircilerin beğeni ve coşkusunun ne kadar doğru bir tercih yaptıklarının ortaya koyduğunu ifade etti. Yılmazer, Adana THM Öğretmenler Korusu’nun bundan sonra da dolgun ve beğeni toplayan içerikte konserler vermeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Ayhan Yılmazer, konser ve konser hazırlığı aşamasında Koroya her türlü kolaylığı sağlayan ve konserin gerçekleşmesine katkı koyan Seyhan Belediyesi ile Kültür Müdürü Güven Boğa’ya teşekkür etti.