Tiago, Adana Demirspor'da

Adana Demirspor Kulübü, taraftarın ısrarla istediği Tiago Bezerra ile anlaştı. Son olarak Kuveyt'in Al Arabi takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Tiago ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Tiago için mavi-lacivertli kulübün tesislerinde düzenlenen törene katılan taraftarlar, meşaleler yakarak Tiago'ya hoş geldin diyip, Başkan Sedat Sözlü'ye de transfer için teşekkür ettiler.

Başkan Vekili Tarkan Kulak, 2. Başkan İmam Gazali Hıradağı ve İdari İşler Sorumlusu Ayhan Deniz'in de katıldığı törende konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, Tiago'yu renklerine bağlayarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir hamle yaptıklarının altını çizdi. Sözlü, "Biz Tiago'yu Adana Demispor'a çok faydalı olacağı için aldık. Kesinlikle nispet olsun diye almadık. Tiago şampiyonluk için geldi. Ayrıca bizim parayla, pulla işimiz yok. Pote ve Attamah'ı birçok kulüp istiyor. Parayla işimiz olsaydı satardık. Biz hiçbir kirli işin içerisinde de asla olmayız" dedi.

Basın mensuplarının transferle ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Sedat Sözlü, eksik gördükleri mevkilere 4 ya da 5 oyuncu alacaklarını bildirdi.

Çok büyük bir camia ve taraftar topluluğuna sahip olan Adana Demirspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu vurgulayan Tiago Bezzera ise, "Adana Demirspor hedefi olan bir takım. Buraya, 21 yıldır özlem duyulan süper lige çıkıp, orada da formayı giymek için geldim" diye konuştu. Törenden sonra taraftarlar Tiago'ya çok büyük ilgi gösterip, fotoğraf çektirdiler.