Timuçin Hoca Rize'ye kilit vuracak

Adana Demirspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nde saat 13.00'de başlayan antrenmana düz koşu ile başyalan futbolcular ardından dar alanda kısa paslaşmalar ve Rizesspor maçının taktik çalışmasını yaptılar. antrenmana, cezası siten oyuncularla transfer tahtasının açılmasını sekleyen yeni transferler de katıldı.Teknik Direktör Timuçin Bayazit, antrenmanın tamamlanmasından sonra ,futbolcularla saha içerisinde toplantı yaparak, pazar günkü maçın önemini anlattı ve uyarılarda bulundu.

Çaykur Rizespor'un şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, rakibin saha avantajını kullanmak isteyeceğini ancak, kendilerinin de rakibi durduracak özel önlemleri olacağını belirtti. Timuçin Bayazit, önce rakibi durdurup, ardından hızlı oyuncularla Çaykur Rizespor'u vuracaklarını ve Adana'ya puan ya da puanlarla döneceklerini ifade etti.