Toklu Adaylık Başvurusunu Yaptı

Avukat Orhan Toklu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

 

 

 

Avukat Orhan Toklu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Başvuru dosyasını CHP Genel Merkezine teslim eden Toklu “24 Haziran seçimleri için başvurumu yaptım, göreve hazırım” ” dedi.

Toklu, onaltı yıldır iktidarda bulunan AKP’nin ülkeyi sürüklemiş olduğu yanlıştan döndürmek için bir dönüm noktası olarak değerlendirdiği 24 Haziran seçimlerinde herkesin olduğu gibi, kendinin yapması gereken ödevler olduğunu belirttikten sonra şunları söyledi:

“Bugün birçok sorunla karşı karşıyayız. Sokaktaki yurttaş, fabrikada çalışan işçi, toprağı kullanan çiftçi, üniversitedeki öğrenci, esnaf, ev hanımı, emekli, veli… Aklınıza gelen gelebilecek olan birçok yerde güzellik göremiyorsunuz. Bir köy kahvesine uğrasanız anlatılan başka sorunları duyuyorsunuz. Bir dağ köyünde bambaşka sorunlar… Mesleğim gereği hukuk, adalet diyorum; burada da güven konusu tartışılıyor. Bundan sonra da ister istemez ne oluyor bize, demekten kendimi alamıyorum. Bir şarkı ‘bir şeyler yapmak gerek’ diyor ya. 24 Haziran seçimlerinde herkesin yapacağı bir şeyler olduğuna inanıyorum. Ben bana düşeni yapmaya hazırım, onun içinde adaylığımı açıklıyor, aydınlık bir gelecek bekleyen herkesin desteğini bekliyorum”.