Transfer harekatı başlıyor

Futbolda ara transfer döneminin başlaması ile birlikte Adana Demirspor'da transfer harekatını başlatıyor. Teknik Drektör Dumlupınar, ''Aramızdan ayrılacak arkadaşlarımız da olacak aramıza bizi şampiyonluğa götüren oyuncular da katılacak'' dedi.

Futbolda ara transfer döneminin başlaması ile birlikte Adana Demirspor’da transfer harekatını başlatıyor. Teknik Drektör Dumlupınar, ‘’Aramızdan ayrılacak arkadaşlarımız da olacak aramıza bizi şampiyonluğa götüren oyuncular da katılacak’’ dedi.

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi başladı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, takımlar 1 Şubat 2021'e kadar transfer yapabilecek.

Ara transfer döneminin başlamasıyla bu yıl direkt olarak Süper lige çıkmayı hedefleyen Adana Demirspor’da transfer harekatını başlatıyor. Mavi-lacivertlilerin hedefinde Denizlispor’dan Aissati, Hatayspor’dan Mirkan Aydın ile Gökhan Karadeniz bulunuyor. Görüşmelerin sürdüğü bu futbolcularla kısa süre içerisinde sözleşme imzalanması bekleniyor.